27 december 2007

Kerstfeest "mensen helpen mensen"

Zoals ieder jaar organiseerde de vzw "mensen helpen mensen" ook dit jaar op kerstdag een kerstfeest waarop arme en eenzame mensen worden uitgenodigd. Een honderdtal vrijwilligers ontving 750 genodigden in de sportzaal van het KTA. De aanwezigen kregen een broodjesmaaltijd en konden intussen luisteren naar muzikale optredens.

Keizer Kamiel - de grote bezieler van "mensen helpen mensen" - en de Kamillekes, Enrico, Guido Lemmens, Jean-Marie Heyman, Dylan C, de Wild West Country Line Dancers en Michael Duane met zijn hondje Trixi waren weer van de partij om gratis op te treden. Enkele artiesten traden dit jaar voor het eerst op het kerstfeest in Aalst op: prins Carnaval Kenny, Jason Bradley, een Rope Skipping team (met Carlo, Stef, Tess en Sophie), Sandrina, Erwin, Lynn, Noƫlla, Luc Real, Sabijn en Johny Lee. Sabijn is een zangeres uit Gent met een prachtige jazz-stem, Lynn is een jong zangtalent uit Zottegem.

Kamiel bedankte op het einde van het kerstfeest al zijn medewerkers uitdrukkelijk voor hun vrijwillige steun. Maar het is Kamiel zelf die uitdrukkelijk bedankt moet worden voor zijn blijvende inzet voor de arme mensen uit zijn stad!

Labels: , , , , ,