17 december 2007

Onzen nieven prinsj: Kenny!

Dit jaar was het me niet gelukt om aan kaarten te geraken voor de prinsenkiezing, maar gelukkig zendde TV-Oost het gebeuren live uit. Het is wel comfortabel om vanuit de zetel, vanonder een warm deken, met een goed glas wijn en in de armen van mijn man naar de prinsenkiezing te kijken, maar een live-uitzending kan toch niet tippen aan de sfeer van het lijfelijk aanwezig zijn in de florahallen. Op TV valt het veel meer op dat de kandidaten eigenlijk absoluut niet kunnen zingen, en de voortdurende onderbrekingen voor reclame deden me wegzappen naar die andere verkiezing, die van miss Belgiƫ. Na de shows van de prinsen werden alle shows nog eens heruitgezonden, hetgeen toch van het goede te veel was.

Uiteindelijk won kandidaat Kenny de verkiezing, vooral dankzij zijn kennis over Aalst en de punten van de jury. Prins Kenny heeft trouwens een primeur: hij is de eerste prins die in het kalenderjaar voorafgaand aan Carnaval verkozen werd.

Hoewel de prinsenkiezing zien vanuit de huiskamer niet hetzelfde is als op de prinsenkiezing zelf aanwezig zijn, begon het zaterdag toch al goed te kriebelen voor Carnaval. Nog maar anderhalve maand en het is weer zover!

Labels: , ,

1 Reactie(s):

Blogger pierre du coin schreef...

Het was uiteindelijk een toch wel een goed idee om de show live uit te zenden. Zo kon ik als absolute leek ook eens van een show proeven. Ook de sms-voting verliep blijkbaar zonder veel ophef...

10:39 p.m.

 

Een reactie posten

<< Terug