12 januari 2007

Ceylan Ardiclar: de doodgezwegen dode van 2006

De jaaroverzichten van 2006 herdachten heel wat mensen die op een gruwelijke wijze vermoord werden: Stacy en Nathalie, Joe Van Holsbeeck, Luna en Outemala, Guido De Moor. Groot was echter mijn verbazing omdat de moord op Ceylan Ardiclar in geen enkel jaaroverzicht vernoemd werd. Nochtans was de moord op Ceylan even tragisch en pijnlijk voor zijn familie en vrienden als voor de familie en vrienden van de andere vermoorde mensen. Ceylan had in de jaaroverzichten vermeld moeten worden, omdat zijn dood niet vergeten mag worden. De politie is er namelijk om de orde te handhaven en mensen te beschermen, maar niet om ongevaarlijke personen in de rug te schieten.

Voor meer info ivm de moord op Ceylan Ardiclar, check indymedia.

2 Reactie(s):

Blogger pierre du coin schreef...

Over deze zaak is inderdaad de laatste maanden niets meer te horen. Is het onderzoek al afgelopen?

4:57 p.m.

 
Anonymous Anoniem schreef...

Beste Joke,

U probeert met Uw artikel wraak te zaaien tegen de agent in kwestie, de politie in het algemeen.

Er was geen sprake van een moord maar van een zeer spijtig ongeval.

De Rechtbank en Het Parket, die meestal zeer gevoelig zijn voor de slachtoffers, geven de agent gelijk bij zijn vraag voor opschorting van straf.

Het is voor de familie van de overleden Ceylan Ardiclar enkel maar om het geld te doen. Ze vragen een onmeselijk hoog bedrag aan schadevergoeding. Toch zeggen ze op de televiesie dat geen enkel som hem terug brengt. Tegenstrijdige uitspraken, is het niet.

in gedachte houden : Bij de kruistochten was de bedoeling om Jeruzalem te bevrijden om dat er christenen mishandeld werd en vermoord werden en hun toemalige stad. Ja Jeruzalem was, na de kruiseging van Christus, Een Christelijke stad. Het heeft op zicht hier niets mee te maken maar als Je goed Uw geschiedenis kent ga U dit nu wel begrijpen.

8:35 p.m.

 

Een reactie posten

<< Terug