30 juni 2007

Aalst feest!

Aalst mag dan al slecht scoren wat betreft het onderzoek van Testaankoop naar 'de meest aangename stad om in te leven', aan de feesten zal het niet gelegen zijn. De zomervakantie begint met een overaanbod aan ontmoetingsgelegenheden. Wie overal naar toe wil moet zich ofwel erg haasten, ofwel in twee delen.

Vandaag begint de vakantie alvast met het 'Bal Mondial'. Dit is een intercultureel feest georganiseerd door de Dienst Integratie van de stad Aalst. Een dansinitiatie, folk van Balla Vogala en Koerdische reidansen staan op het menu. Wie daar honger van krijgt kan zich beroepen op een heus wereldbuffet. Het feest vindt plaats in het ontmoetingscentrum 'De Brug' en de toegang is gratis.

De carnavalisten in Aalst moeten niet wachten tot 3 februari om zich uit te leven op Carnavalmuziek. Vanavond op de 'nACHT VAN DE MERT' (op de Houtmarkt) stellen de kandidaatprinsen zich voor, gevolgd door een carnavalsfuif. De best verklede individuen en groepen krijgen een prijs.

Morgen is er geen tijd om lang uit te slapen na deze fuif. Om 13u begint het multicultureel buurtfeest op de parking van de Keizershallen. Dit wordt georganiseerd door 'De Nieuwbeek'. Ook hier kan je drinken, eten en dansen. Tegelijkertijd vindt op het Ezelsplein een Volksfeest plaats. s'Avonds is er barbecue en om 21u een optreden van de Aalsterse groep 'Tot morgen'. Beide feesten combineren is mogelijk omdat het Volksfeest iets langer duurt dan het Buurtfeest. Zich vervelen wordt alvast onmogelijk!

Labels: , , ,

2 Reactie(s):

Anonymous Anoniem schreef...

Beste Joke,

Bij het nalezen van jouw teksten op deze blog is het overduidelijk dat jij iemand bent met een sterk sociaal engagement.

Ik neem hierbij dan ook de vrijheid om je van onderstaande petitie op de hoogte te brengen.

Via de links op deze on-line petitie kan je er meer over lezen.

Hopelijk zie ik ook jouw naam binnenkort verschijnen tussen de ondertekenaars.

http://www.ipetitions.com/petition/ssffsz/index.html


Vriendelijke groeten, De welvaartwatcher.

11:54 a.m.

 
Blogger pierre du coin schreef...

Groot gelijk! Het is onjuist dat er in Aalst helemaal niets te doen is. Mensen weten het vaak niet of het interesseert hen geen bal. Dat is iets helemaal anders!
Goede initiatieven kunnen niet vaak genoeg in het zonnetje gezet worden.

2:43 p.m.

 

Een reactie posten

<< Terug